Referenser

Har besök ett gäng olika kiropraktorer och naprapater genom åren men enligt min åsikt är Lars helt outstanding av dessa. Det känns verkligen som att han tar ens problem på allvar och verkligen vill att man ska bli bättre – istället för att ”mjölka en på pengar” – vilket jag fått känslan av på andra ställen där det är in, knäck, ut på femton minuter.

Hos Lars får man utförliga svar på alla frågor man har, han tipsar om träning och skriver ut långa träningsprogram med tydliga bilder på övningar och stretching. Hela besöket känns väldigt bra och förtroendeingivande med alltifrån anteckningarna som förs till själva behandlingen.

Jag är väldigt glad att jag hittade till Lars innan jag flyttade från Växjö och hoppas på att kunna någon lika duktig terapeut här i Malmö. Tills dess använder jag mig av hans stretching- och övningsprogram.

// Lovisa

 

Jag har haft problem med en axel i flera år och sökt flera olika naprapater, akupunktörer och kiropraktorer. Eftersom jag arbetar på kontor har jag trott att det är arbetsrelaterat och att det enda som hjälper är träning, men de sista två åren innan jag kom till Lars hade jag så ont att jag inte kunde träna. Lars konstaterade var mitt problem grundade sig ifrån och efter lite korrigering, hjälp med övningar och ett ilägg i skon har värken gett med sig och min axel fungerar nästan helt normalt.

Mina egna goda erfarenheter gjorde att vi valde att anlita Lars som kiropraktor för hela företaget. De flesta hos oss har ett arbete som innefattar tunga lyft och ansträngande arbetsställningar. Lars är bra på att diagnosticera och förklara vad som är orsaken till problemet och vi är mycket nöjda med hans arbete.

// Jeanette

Jag hittade Lars genom den bästa marknadsföring som finns, nämligen andra nöjda kunder.
Man blir alltid varmt mottagen hos Lars som tar sig tid, frågar och lyssnar för att kunna göra en så komplett undersökning som möjligt.
Alla undersökningar börjar alltid med en grundlig genomgång från topp till tå och bra är det då ofta smärtor och symptomen beror på helt andra orsaker än de man som lekman tror. Därefter börjar den eventuella fysiska behandlingen med en metodisk genomgång av alla problem som hittats innan. Man får alltid en bra förklaring vad Lars gör under behandlingen och vad felen kan bero på. Allt journalförs för att sedan kunna följas upp vid nästa besök.
Inte sällan får man ett antal gymnastikövningar att göra hemma för att hjälpa kroppen hjälpa sig själv, och det funkar.

Att Lars är duktig kan jag intyga. Från att haft svårt att sitta 10 min. och att kunna gå normalt med ett begynnande diskbråck i oktober till att smärtfritt kunna åka Vasaloppet i februari är betyg nog!

// Johan Andersson

COME BACK EFTER 30 år? (ett ”hugskott”)

Någon gång 2009 fick jag lust att på korpnivå återuppta mitt pingisspelande i BTK Frej.
Ganska snart förstod jag dock att kroppen inte tålde belastningen.
Jag hade ständigt återkommande fotbesvär,som yttrade sig i smärta och svullnad.
I augusti 2011 kontaktade jag Kiropraktor Lars Isaksson. Jag fick omedelbart förtroende för honom och behandling i kombination med ett ganska krävande träningsprogram har inneburit att jag för första gången på 10-15 år varit befriad från fotbesvären.
Redan i 35-årsåldern hade läkarna avrått mig från att löpträna eller utöva bollsporter pga höftledsbesvär. Det märkliga är att de besvären nu efter 2,5 månads träning stått emot den ökade belastningen. Jag har samtidigt förbättrat rörligheten i axlar och nacke.
Tack vare glädjen över att kunna spela bordtennis ”på riktigt” igen, har jag också fått tillbaka mycket av vinnarinstinkten utan att förlora den sociala kontakten med ett härligt ”gubbagäng” i BTK Frej.

Behandlingen har lett till att jag kommer att delta i 2012 års veteran-SM i Karlskrona i januari. Tack vare min kiropraktor har jag mer livskvalitet än jag någonsin kunde tänka mig. (musik, sång, motion, goda idkrotts- och andra vänner och – förstås – barn och barnbarn – . Visst är livet ganska ok för en 76-åring)

// Reine

Lämna gärna egen referens:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande